divendres, 5 de juny del 2020

DIVENDRES 5

BON DIA!

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT




MATEMÀTIQUES
1.-pàg 198.

Pàg 177 nº1 i 2(decimals)

LLENGÜES
Expressió escrita. “La carta”.
Ara que ja sabeu què és un nom i un adjectiu. Escriviu una carta ben guapa i decorada  a un company on li conteu tot! Recordau que l'heu d'estructurar bé i que heu de fer molt bona lletra perquè el vostre amic o amiga la pugui llegir bé i pugui entendre tot allò que li contau! 
Després feis una foto i la m’enviau.
Vos deix una mostra d'una plantilla perquè ho recordeu bé.





PLÀSTICA
Mentres mires el que t'agrada més de les activitats que et proposam fer pots escoltar aquesta cançó que canten companys i companyes teves.



Avui, aprofitant que és el Dia Mundial del Medi Ambient, vos proposam realitzar una manualitat amb material reciclat. Es a dir, li donareu una segona oportunitat a objectes que teniu per casa i  
que ja no feis servir.
Aquesta és una manera d'ajudar a salvar el planeta. 
Podeu fer un joc de taula, una joguina, una escultura..., el que vos agradi més.
Vos deixam algunes idees però, també podeu inventar la vostra manualitat.

Creativitat al poder!






Les dues setmanes que ens queden posarem sa feina d'una forma diferent, dilluns posarem activitats que anireu fent amb la mesura que volgueu al llarg de sa setmana, si voleu enviar correus estarem contentes de veure el què heu fet, farem activitats per reforçar  i repassar aspectes que hem treballat al llarg del curs, es tracta que DISFRUTEU dels darrers dies abans de començar ses vacances ja que no ens podem despedir com sempre ho havíem fet.


  BON CAP DE SETMANA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada