dimarts, 31 d’octubre del 2017

Estudiam els "oficis" amb els pares i mares.

Els pares i mares estan convidats a venir a l'aula a explicar-nos els seus oficis. Ja han vingut la mare de na Clara que és recepcionista i la de na Leire  que treballa a una residència de persones majors.
És una experiència molt enriquidora.
La mare de na Leire ens ha duit moltes coses de les que utilitzen 
a la seva feina. Ens hem posat bates, ens ha embenat els braços ens hem posat mascarilles....

La mare de na Clara fa de recepcionista a un hotel i ens ha contat molt  bé com és la seva feina. Ens ha mostrat fotos de l'hotel i li hem fet moltes preguntes.



Ses mares d'en Pau i en Toni treballen a una perfumeria.Han vengut a l'aula a explicar- nos com és la seva feina. Ens hem pogut perfumar bé i també hem fet un joc d'endevinar olors.





Sa mare de na Marina és farmacèutica. Ha vingut a contar-nos com és el seu ofici.Sha posat la bata i ens ha fet una cremeta ben olorosa per  fer-nos un massatge.
Sa mare d'en Jaume treballa duent la comptabilitat  d'una empresa de
materials de construcció. Tenen moltes màquines i camions. Ens ho ha explicat i mostrat amb unes fotografies.
La mare de na Cristina té una agència de lloguer de cases. Ha vingut amb la seva secretària i ens han explicat com fan les fotos de les cases ,les reserves i moltes més coses.
En Pepe, el famós pare d'en Marc, ens ha fet una interessant i pràctica demostració de la feina que fa com a fontaner, fuster, reparació d'electrodomèstics....,sap fer de tot.
Ha duit moltes eines i les hem pogut provar. 
Sa mare d'en Fran tanca la ronda de xerrades que ens han fet els pares i mares sobre els oficis.
Na Dori és encarregada d'un supermercat a la Costa des Pins.Ens ha mostrat moltes fotos de distints moments de la seva tasca al supermercat.
Des d'aquí  donam les gràcies a tots els pares i mares que heu pogut
participar en aquesta activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada