divendres, 6 d’octubre del 2017

INFORMACIÓ 2n A

Estimades famílies de 2nA,

El pròxim dimecres dia 11 d'octubre hi haurà un petit controlet de vertader o fals de medi. Els alumnes duen el llibre a la motxilla i tenen apuntat a l'agenda les pàgines a repassar.
Bàsicament, han de reforçar que els animals són éssers vius i poden ser vertebrats i invertebrats, així com la diferència entre els dos tipus, uns tenen esquelet format per ossos i columna vertebral i els demés no. També que hi ha cinc tipus d'animals vertebrats: peixos, aus, rèptils, amfibis i mamífers i que aquests tenen cap, tronc, cúa, potes, ales o aletes.
No hem aprofundit en cada tipus, ja ho veurem pròximament.
A part d'això, que ho hem treballat bastant, saber alguns exemples de cada tipus de vertebrat i invertebrats dels que surten al llibre.
No oblideu que hi ha un vídeo penjat que pot ser d'ajuda.

Aprofit per recordar que ja hi ha penjat a la porta de 2n A el llistat per apuntar-se a les conferències que es faran els divendres poguent escullir entre les 9h del matí o les 13h.
És impotant que tots els alumnes s'apuntin ja que es tindrà en compte per l'avaluació la participació.
Si alguna família no pogués de cap de les maneres adaptar-se a les dates, de manera excepcional es podria mirar de trobar una solució, sempre i quan s'avisi amb temps i la impossibilitat estigui justificada.

Gràcies per la seva col·laboració i bon cap de setmana!!

Aina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada