divendres, 13 de març del 2020

Estimades famílies. 

Com ja sabeu, a partir de dilluns dia 16, les escoles romandran tancades durant 15 dies. Avui hem donat una circular per informar-vos de com vos farem arribar les tasques que han de fer els vostres fills/es i de com podeu enviar les tasques fetes a les mestres, per corregir-les.

Cada dia, entre les 9h i les 12h penjarem al blog de 4t les tasques que han de fer. Aquestes, les podreu entregar per correu electrònic per nosaltres poder-les corregir, els dimecres i els divendres de 9h a 17h. No vos preocupeu, nosaltres vos marcarem quin dels dos dies s'ha d'entregar cada tasca.

De moment hem donat per anar fent un poc cada dia:

  • Vuit i mig n.9 (les divisions no fa falta les facin perquè encara no les hem explicades).
  • Llibre de lectura.
  • Un diari on cada dia han d'escriure el que fan o com es senten aquell dia. Pot anar acompanyat d'un dibuix.
És molt important que tengueu instal.lada l'aplicació al telèfon, tableta o ordinador (blog) per tal de rebre totes les comunicacions i tasques diàries que pengem les tutores. 

Dir-vos que dilluns penjarem les primeres tasques i les instruccions per fer-les. També hi haurà la data d'entrega, com ja hem dit abans. És important que SEMPRE les tasques duguin el nom i llinatge de l'infant a l'apartat assumpte del correu electrònic.
Totes les tasques seran registrades i avaluades, d'aquí ve la importància de fer-les.

Gràcies per tot, i per qualsevol cosa no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. Esperam veure'ns aviat!!

Àngela Massanet, Esther Ferrera i M. Antònia Galán
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada