dilluns, 27 d’abril del 2020

DILLUNS 27

BON DIA!



Avui és un dia especial per en Joan Capó però, també ho volem celebrar amb na Paula Garcia (19 de març), n' Iker (26 de març), na Naroa (3 d' abril), en Joan Antoni (8 d'abril) i n'Emma (13 d'abril) que han fet anys en confinament i ens han arribat els altaveus de l'escola per dir-los MOLTS D'ANYS!!



Començam la segona setmana del trimestre, aquesta i la setmana vinent seran sols de quatre dies de feina ja que divendres, dia 1, i, dilluns 4, farem festa.



Una "coseta": per favor, quan enviau la feina del dia heu d'enviar totes ses feines amb un sol correu , si és possible, ja  que es més fàcil per les mestres organitzar-nos i corregir  i us podem atendre millor.


Així que avui començam amb :



MATEMÀTIQUES
Pàg 104.
1. Problemes 3,4,5.
2. Exercici 1 i 2.

CATALÀ
- Preparam el dictat:
1. Llegeix el dictat de la pàg.70 del llibre del primer trimestre, 2 o 3 vegades. T'has de fixar bé amb com s'escriuen ses paraules.
2. Un familiar ens farà el dictat.
3. L'has de corregir tu marcant amb un color allà on t'has equivocat.
4. Després has d'enviar un correu a la mestra amb la foto del dictat, la correcció i posant quantes errades has tengut.
VENGA! QUE ÉS MOLT FÀCIL!
¡AH!, no val fer trampes!

NATURALS
Per anar acabant el tema veurem aquest vídeo que ens ajudarà a completar informació i a saber-ne més coses (els que no heu entregat la feina teniu fins dia 29 per fer-ho).
Convé que repasseu els aparells que heu anat estudiant ja que la propera sessió de naturals (dimecres 29) haureu de respondre a un qüestionari que rebreu per e-mail.






RELIGIÓ

FITXA MERO 2. RELIGIÓ 4t 

Bon dia, nins! Ho estau fent benissim! Estic molt contenta de tots vosaltres! Continuau així de bé! Una abraçada. Cristina. 


Avui farem una activitat d'investigació. Heu de cercar un poquet d'informació. És molt fàcil! Al nostre poble, a Son Servera, tenim dues esglésies. Sabries dir el nom de cada una d'elles? Ara, informa't un poc i escriu breument alguna característica, dada rellevant, etc d'elles. Molt bé! 


* Enviau correu amb la feineta a:cpulido@jaumefornaris.com 



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada