dimarts, 21 d’abril del 2020

DIMECRES 22 D'ABRIL


BON DIA!!




MATEMÀTIQUES

1.Problemes, segueix allà on vares acabar dilluns.

NO HAS DE COPIAR RES, SOLS FER ELS PROBLEMES ON LINE, per exem. 12 tomàtigues, 3 pedres...(deixau un espai entre el nombre i la paraula).
Quinzetproblemes:

2. Pàg 94, exer.3.


CATALÀ

-Comprensió lectora:
"LA LLEGENDA DE SANT JORDI"












Pots contestar les preguntes a la fulla o al teu quadern (sense copiar la pregunta, només la resposta).








NATURALS

Per  poder completar la feina que has fet i revisar-la tal volta aniria bé que consultassis aquestes fitxes (NO LES HAS D'IMPRIMIR).

Tens fins dia 29 per ENTREGAR SA FEINA (has de fer una foto de cada aparell i una de la portada) I CONTESTAR EL QÜESTIONARI QUE T'ENVIAREM.

.







EDUCACIÓ FÍSICA

Bon dia nins i nines de 4t, com han anat aquestes vacances de Pasqua? Esper que hagin anat molt bé i que hagueu carregat les piles, perquè ara ens toca utilitzar-les.

Començarem el trimestre amb la Ud  "El NOSTRE COS EXPRESSA!!! Hem de treballar l'expressió corporal i utilitzarem el nostre cos com a mitjà de comunicació. A través del cos podem expressar moltes coses i això és el que anirem descobrint a través de diferents activitats que vos proposam.

Esquema Corporal | EL RACO DEL MENUT

Són activitats voluntàries i que no fa falta que les faceu totes. 

Si potser, ens podrieu fer arribar fotos o qualque petit vídeo, màxim d'1minut, del que anau fent. És la manera que tenim per veure el que fan els infants.

Aquestes recull d'activitats és una proposta setmanal. Així que cada dilluns en rebreu una de nova.

Heu d'enviar les tasques a na Maria Antònia, mestra d'EF. La seva direcció de correu electrònic és:  magalan@jaumefornaris.com 

La proposta d'aquesta setmana és la següent:

Començarem botant una estona a la corda. Sé que vos costa un poc a alguns i per això hem de seguir practicant. Els que ja la dominau podeu inventar noves maneres de botar a la corda.

Després seguirem amb un recull d'activitats per treballar l'expressió corporal:

1. Representau a través del gest entre 3 i 5 esports. Recordau que no podeu emprar la paraula.

2. Triau 5 emoticons i imitau-los a través del gest. 

3. Triau una escena d'un conte o una pel·lícula i intentau representar-ne un bocinet. Vos poden ajudar els vostres familiars.

4. Representau a través de la mímica el vostre dia a dia des de que vos aixecau fins que anau a dormir.

5. "Autolavados Ricard": per parelles intentau imitar el que fa un cotxe quan entre dins un túnel de rentat. Un serà el cotxe i l'altre el rentador.

Per acabar, ens relaxarem en família. 





Aquesta ha estat la proposta d'aquesta setmana. Esperem que vos hagi agradat i que vos animeu a fer-la i a enviar qualque foto o petit vídeo.

Una abraçada forta i ENS ENSORTIREM!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada